Nettisivupaketit 

Nettisivut ovat yrityksesi käyntikortti. Oli kyse sitten tavallisista nettisivuista, blogista tai nettikaupasta; niiden pitäisi olla käyttäjäystävälliset eli selkeät, helppokäyttöiset ja mobiiliyhteensopivat, sekä niiden tulisi kommunikoida hakukoneiden kanssa (SEO). 

 

Meidän näkemyksemme mukaan sekään ei vielä riitä, vaan sivujesi pitäisi toimia myös henkilökohtaisena markkinointityökalunasi, sekä niitä tulisi olla helppo päivittää ja käyttää itse ilman ainaisia soittoja koodivelholle, joka laskuttaa jokaisesta pienestä sivupäivityksestä koodivelhon palkkion.

 

ASIAKKAIDEN SUUSTA

"Emmi on tehnyt ihmeellistä työtä! Uuden nettikaupan myötä myyntini nousivat muutamassa kuukaudessa 70% - kauppa käy ja Emmi kyllä osaa hommansa!

— Anna Nääppä, omistaja 

Gipsyparrot.store

Halusit sitten oman verkkokaupan, henkilökohtaisen sivun, blogin tai 'ihan vain' sivut yrityksellesi, tarjoamme sinulle kesähintaan nettisivupaketin juuri sinun tarpeittesi mukaisesti. Kesäkampanjahinnat voimassa Heinäkuun loppuun asti, paketit alkaen 1000,00 EUR sisältäen kaiken tarvitsemasi. Valitse alta sinulle sopivin vaihtoehto.

© 2019 by Femvalley Business Lab.