Urheiluhieroja Henriikka Piiroinen aikoo 'isona' hotellialan yrittäjäksi

Henriikka haaveili yrittäjyydestä lapsuudesta asti, ja aloitti valitsemallaan tiellä valmistuttuaan lukiosta. Urheilulliselle Henriikalle valinta hierojan ammatista tuli luonnostaan. Hän kouluttautuu kokoajan lisää - tällä hetkellä opiskellen ortopedistä osteopatiaa työnsä ohella. Määrätietoinen nuori nainen pulppuaa ideoita - tulevaisuudessa hän aikoo perustaa oman hotellin.- Oma yritys on ollut haavenani jo pienestä asti, mutta puolitoista vuotta sitten perustin vihdoin oman toiminimeni. Henriikka Piiroinen kierteli lukion jälkeen maailmalla ja pohti, mikä voisi olla hänen juttunsa: - Koska olen jo pitkään haaveillut omasta "terveys" Bed&Breakfast -hotellista (ja edelleen sitä kohti mennään), niin kokeilin opiskella matkailua, kunnes siinä tajusin, että opin samat asiat matkustaessa.


- Maailmalla reissatessani tajusin, miksen opiskelisi jotain terveyteen liittyvää, mikä aina minua kiinnostanut urheilutaustani myötä. Kävin hierojakouluni Fuengirolassa (nykyään Sports massage institute of Finland, iso suositus!). Se vuosi kasvatti erittäin paljon ja valmistuttuani pääsin vihdoin perustamaan oman yritykseni.


Maailmalla reissatessani tajusin, miksen opiskelisi jotain terveyteen liittyvää, mikä aina minua kiinnostanut urheilutaustani myötä.

Henriikka toimi ensimmäisen yrittäjyysvuotensa itsenäisenä yrittäjänä Helsingin Kulosaaressa, minkä jälkeen hänen vastaanottonsa on sijainnut Helsingin keskustassa, Helsingin Urheiluhieronnan eli HUH:n tiloissa. -Ratkaisu on tuntunut tällä hetkellä parhaimmalta aloitettuani vuosi sitten ortopedisen osteopatian opiskelut töiden ohella. Lisäksi saan toimia HUH:hilla muiden alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä, joka on erittäin iso plussa.


Avun antaminen asiakkaille inspiroi Henriikkaa eniten työssään: -On aina ihana kuulla, että asiakas on voinut hierontani jälkeen huomattavasti paremmin! Ja koska jokainen asiakas on erilainen, niin haasteet eivät lopu koskaan ja mielenkiintoa riittää.
-Kaikki minua kokeneemmat terveydenalalla työskentelevät motivoivat minua, erityisesti tuntemani ortopediset osteopaatit, joille lähetän tällä hetkellä asiakkaitani eteenpäin, kun oma tämänhetkinen ammattitaitoni ei vielä riitä asiakkaan ongelman ratkaisemiseen. He motivoivat itseäni opiskelemaan, jotta pystyn itse auttamaan asiakkaitani yhä enemmän. Minulla on ollut huippuopettajat niin hierojakoulussa, kuin nyt ortopedistä osteopatiaa opiskellessa. He ovat auttaneet minua oppimaan ja auttavat edelleen ja heille olen erittäin kiitollinen.


Asiakkaita on riittänyt ensimmäisestä päivästä asti yli odotusteni ja kanta-asiakkaiden määrä vain kasvaa ja tästä olen erittäin kiitollinen!

Henriikka myöntää olevansa yllättynyt siitä, kuinka hyvin hänen yrityksellään menee: -Asiakkaita on riittänyt ensimmäisestä päivästä asti yli odotusteni ja kanta-asiakkaiden määrä vain kasvaa ja tästä olen erittäin kiitollinen! Takapakkeja en ole onneksi ainakaan vielä kokenut. Tottakai on viikkoja, kun on hiljaisempaa, mutta ne viikot nautin vain rennommasta aikataulusta, koska tiedän kiireisten viikkojen tulosta.Varaa aika urheiluhierontaan Henriikalle tämän linkin takaa.


#Femvalley #Femvalleybusinesslab #Henriikkapiiroinen #Urheiluhieroja #HUH #Helsinginurheiluhieronta

292 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.