Myyntipäällikkö Johanna yhdistää palkkatyön kevytyrittäjyyteen

Toiset meistä yhdistävät yrittäjyyden päivätyöhön. Tällöin toimiva malli on usein kevytyrittäjyys. Myyntipäällikkö Johanna on löytänyt itselleen sopivan tavan toteuttaa itseään valokuvaajana päivätyönsä lomassa. Valokuvauksessa Johannan luova puoli pääsee esille.

Päivätyönsä lisäksi Johanna toimii kevytyrittäjänä valokuvauksen parissa.

Johanna Sorsa työskentelee myyntipäällikkönä Harmonia Life Oy -nimisessä yrityksessä; -Edustan ylpeänä laadukkaita Suomen suosituimpia ravintolisiä kuten Harmonia KSM66 -tuotetta stressin hallintaan (www.ksm66.fi) ja Voimaruoka-tuotteita hyvinvointiin ja terveelliseen arkeen (www.suomenvoimaruoka.fi).


Tämä on minulle todella mieleinen harrastus, josta saan paljon iloa arkeeni. En koe sitä edes työnä, vaikka sitä se tietysti on.

Päivätyönsä lisäksi Johanna toimii kevytyrittäjänä valokuvauksen parissa: -Tämä on minulle todella mieleinen harrastus, josta saan paljon iloa arkeeni. En koe sitä edes työnä, vaikka sitä se tietysti on. Johanna on kuvannut eniten vauva-, hää-, kihlajais- ja polttarikuvia sekä lisäksi yrityksille materiaalia sosiaaliseen mediaan. Itselleen Johanna kuvaa sisustusaiheisia kuvia kodistaan Instagramiin @johannapictures tilille. Visuaalisuus on Johannalle tärkeää, ja sen kyllä huomaa - katso vaikka itse!
Johannaa inspiroi työssä onnistuminen; -Onnistumisen tuomat tunteet. Näihin pyrin ja yritän olla paras versio itsestäni. Uskon, että se vie minua eteenpäin ja auttaa tekemään oikeat valinnat.

Johanna ei ole varsinaisesti kenenkään yhden tietyn henkilön fani; -Inspiroivia ihmisiä on todella monia. Itseasiassa jokaisesta ihmisestä löytyy varmasti jokin piirre mistä voi inspiroitua. Johanna nostaa hattua urheilijoille, -sillä tiedän että siinä, jos jossain ei pääse helpolla. He haluavat antaa parhaansa joka päivä. Niin haluan minäkin. Vaikka en siihen pystyisi joka päivä, se on ainakin tahtotilani ja inspiraationi työpäivään ja tulevaisuuteen.Johannalla on ollut muutama aivan loistava työkaveri ja esimies, jonka kanssa he ovat voineet sparrailla työhön liittyviä asioita; -He ovat uskoneet kykyihini ja saaneet minut antamaan parastani ja enemmän. Kiitos kuuluu myös miehelleni @sebastiansorsa. Hän auttaa minua aina, kun tarvitsen apua, tukee ja puskee eteenpäin. Omalla käytöksellään ja ahkeralla työnteollaan on esimerkillinen meille kummallekin. Olen hänelle todella kiitollinen. Saan myös keskustella kotona työasioista niin paljon kun sielu sietää. Eikä keskustelu ole yksipuolista. Tarpeen tullen hän myös haastaa ja laittaa minut ajattelemaan asioita aivan uudelta kantilta.

Saan myös keskustella kotona työasioista niin paljon kun sielu sietää. Eikä keskustelu ole yksipuolista. Tarpeen tullen hän myös haastaa ja laittaa minut ajattelemaan asioita aivan uudelta kantilta.

Johanna kannustaa kaikkia nuoria panostamaan kielten opiskeluun: -En pitänyt koulussa kielistä ja nyt joudun kirimään tässä asiassa paljon. Aloin juuri ottamaan yksityistunteja oppiakseni Englannin kielen niin hyvin kuin minun tulisi se osata tässä asemassa.

Suurin onnistuminen elämässä Johannalle on ollut tavoitteisiinsa pääseminen, niin työelämässä kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. -Asetan itselleni usein tavoitteita. Lyhyenaikavälin- ja pitkänaikavälin tavoitteita. Tällä hetkellä olen siinä vaiheessa, että pitkänaikavälin tavoitteeni on juuri kehitteillä. Joten ” be careful what you wish for”, täytyy olla varovainen.

-Seuraavaa tavoitetta kohti!
Johanna Sorsa, Myyntipäällikkö, Harmonia Life Oy www.harmonia.fi

+ Kevytyrittäjä - Valokuvaaja

+ Äiti, vaimo#Johannasorsa #Sebastiansorsa #Harmonialife #KSM66 #Voimaruoka360

402 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.