Työnteko on auttanut Katia selviämään läheisen kuolemasta ja aviokriisistä


Katin sydän sykkii yhdelle tietylle kampaamolle, jossa hän on viihtynyt yli puoli vuosikymmentä. Kun Kati lähti kokeilemaan siipiään muualle ja halusikin palata, hänet toivotettiin sydämen pohjasta tervetulleeksi takaisin kotiin.Kampaaja-meikkaaja ja urheiluhullu Kati Wee inspiroituu asiakkaistaan ja kollegoistaan. Kampaajille ominaisesti yrittäjänä vuokratuolilla toimivalla Katilla on vannoutunut asiakaskunta. -Inspiroidun monesti asiakkaastani. On palkitsevaa miettiä kokonaisuuteen sopiva hius, joka tukee omaa persoonaa omanlaisen arjen keskellä. Haen inspiraatiota toki myös instagramista seuraamalla alan huipputekijöitä ympäri maailmaa.

Katilla on ollut uransa aikana kolme mentoria; -Nina Hemminki otti minut oppisopimuksella töihin vuonna 2005. Hän myös näki potentiaalini ja lähetti minut useasti Helsinkiin kouluttautumaan alan huippujen parissa, kuten Jari Laamasen pitämiin koulutuksiin, joiden kautta päädyin Jarille töihin. Jari on opettanut minua leikkaamaan hiusta todella hyvin. Kati oppi Vidal Sassoonin ajatusmaailman hiuksista, eli hän leikkaa vain tavallisilla saksilla; -Mielenkiinnolla odotan aina asiakkaan päänmuotoja, kasvisuuntia, pyörteitä, kaikkea mikä tekee jokaisesta hiuksesta ainutlaatuisen.

Kolmas tärkeä ihminen Katin työelämässä on hänen pitkäaikainen työnantajansa Petra Sydän (ent. Järvi) -Hän elää kauniiden asioiden ja arvojen mukaan. Esimiehenä loistava, ystävänä kullanarvoinen. Kati on työskennellyt Petran Sydämen Pohjasta - kampaamossa ensin kuuden vuoden ajan, minkä jälkeen palasi takaisin muutaman välivuoden jälkeen.


-Petra otti minut töihin pääkouluttajavuosieni jälkeen, vaikka vuokrapaikat olivat kampaamossa jo täynnä. Hän sanoi tekevänsä paikan lisää, jos se sen vaatii. Hän myös iloitsi täydestä sydämestään paluustani takaisin. Katia motivoi Petran kannustava tapa johtaa kampaamoaan; hän kehuu silloin kun sille on aihetta. Saumaton yhteistyö ja kunnioitus toisen tekemää työtä kohtaan ovat Katin mukaan perusedellytyksiä toimivalle työorganisaatiolle.Kati kertoo, ettei ole varsinaisesti kokenut takapakkeja työelämässä. -Yksityiselämässä sitäkin enemmän. -Olen aina saanut työstä voimaa, ja jokainen virhearviointi on osoittaunut hyväksi ratkaisuksi loppupeleissä. Minulla on aina ollut työelämässä todella vahva itsetunto, enkä ole kokenut suuria epäonnistumisia.. Yksityiselämässä on epäonnistumisia ja huonoja valintoja sitten kahta kauheammin. Kun pikkuveljeni kuoli, palasin töihin viikonlopun jälkeen, sain siitä voimia. Kun hain avioeroa viime helmikuussa ja muutin pois lasteni kanssa vuosi sitten kesäkuussa, sain töissä voimaa kun tein sitä mitä osasin. Olin vielä äitiyslomalla, mutta aloin tekemään 3pvää vkossa, että ajatukset pysyivät koossa. Kaiken sähläyksen keskellä koin että töissä olen ainakin hyvä, ja teen aina hyviä ratkaisuja.


Katin aviokriisi päättyi onnellisesti; -Saimme asiat sovittua. Nyt vuosi kaiken jälkeen, meillä on parempi liitto kuin koskaan aikaisemmin.


Kun pikkuveljeni kuoli, palasin töihin viikonlopun jälkeen, sain siitä voimia. Kun hain avioeroa viime helmikuussa ja muutin pois lasteni kanssa vuosi sitten kesäkuussa, sain töissä voimaa kun tein sitä mitä osasin. Olin vielä äitiyslomalla, mutta aloin tekemään 3pvää vkossa, että ajatukset pysyivät koossa.

Suuria onnistumisia Katille on tuonut Helsinkiin muutto, mikä johti kampaamopiireissä merkittävän Suomen pääkouluttajan paikan saavuttamiseen vain 25-vuotiaana. -Onnistun aina, kun saan asiakkaalle upeat hiukset ja seuraavan ajan buukattua. Ammattini on siinäkin mielessä erittäin palkitseva. Kati kokee onnistumisena myös tutustumisen idoliinsa Raili Hulkkoseen, jonka hiuksia hän leikkaa nykyään; -Vuonna 2010 sanoin työkaverilleni, että joku päivä vielä leikkaan tuon super naisen hiuksia, ja näin kävi. Arvostan Railia suuresti, ja olen saanut häneltä hyviä oppeja meikkaamiseen.


Kati suhtautuu hiusten ja meikkaamisen lisäksi intohimoisesti myös urheiluun: -Nyt pian 35-vuotiaana lasten jälkeen olen paremmassa kunnossa kuin koskaan, ja nautin urheilusta todella. Olen saanut myös kivasti yhteydenottoja, ja minulle lähetetään urheiluvaatteita jotta voin mainostaa niitä päälläni. Pidän myös siitä, ja koen että sekin on hieno asia. Olen myös sairastanut vakavan anoreksian nuorena, sekä masennuksen myöhemmin, joten urheilu linkkien avulla toivon pääseväni auttamaan itsensä kanssa kamppailevien nuorten kanssa.Kati Wee toimii Sydämen Pohjasta -kampaamossa sopimusyrittjänä.

Instagram @kati_wee


Katin henkilökohtainen Instagram-tili @koowesteri sisältää enemmän urheilukuvia, ruokavaliota, ja tulevaisuudessa myös treeni-ideoita.#Inspiroivatnaiset #Katiwee #kampaaja #meikkaaja #railihulkkonen #sydämenpohjasta

1,021 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.