Maria Nordin tuli läheisen ihmisen pettämäksi bisneksessä

Updated: May 26, 2019

Keskusteltuamme usean naisyrittäjän kanssa olemme laittaneet merkille, että lähestulkoon aina yrittäjyyden suurin takapakki liittyy petetyksi tulemiseen. Meille asia näyttäytyy siten, että tuntemamme naisyrittäjät ovat kyllin rohkeita luottamaan ihmisiin.


Vaikka luottamus välillä kostautuukin, uskomme että ihminen joka uskaltaa luottaa, voi saavuttaa jotain sellaista mitä ilman luottamusta ei voi koskaan saavuttaa. Näin kävi myös Free to Heal -valmentaja, arkkitehti ja bloggaaja Maria Nordinille.


Maria Nordin aloitti oman liiketoimintansa jo opiskeluaikanaan saadessaan työpaikan Salon kaupungilta, mikä edellytti toiminimen olemassaoloa. Maria perusti toiminimen ja jäi sille tielle.


Mariaa inspiroi omassa työssään erityisesti Bruce Lipton; kantasolututkija, joka yhdistää henkisyyttä ja biologiaa. Tämän lisäksi Mariaa inspiroi Joe Dipenza, joka on Amerikkalainen meditaatio- ja hyvinvointivalmentaja.

- Olen kiitollinen oikeestaan tosi monille ihmisille. Oon aina jakanut mun ajatukset ja ideat tosi aikaisessa vaiheessa. Femivalleyn Emmi Pyykkö on toki auttanut tosi paljon.

Pahin takapakki oli ja noin viisi vuotta sitten, kun Maria kehitti sisälilman laatuun liittyvän konseptin erään ihmisen kanssa. Ja yllättäen henkilö kertoi rekisteröineensä heidän tavaramerkkinsä ja Marian suunnittelemaan logon omiin nimiinsä.


- Toisaalta nyt ajattelen että opin tuosta paljon, Maria kuittaa.


Marian suurin onnistuminen on tuoreen Eroon Oireista -verkkokurssinsa saama huima menestys;


- Olen itkenyt onnen kyyneleitä lukiessani asiakkaiden kurssi palautetta ja parantumistarinoita. Jos tiedät jonkun, joka kärsii paniikkioireista, ahdistuksesta tai pakkoliikkeistä, vinkatkaa Eroon oireista -kurssista. Siitä voi saada apua nopeastikin. Ihmiset ovat saaneet jo apua edellä mainittujen lisäksi muun muassa allergioihin, kuukautisongelmiin, yliherkkyyksiin, suolisto-ongelmiin ja iho-ongelmiin.

#Eroonoireista #MariaNordin #VaipatonvauvaMarian löydät aktiivisena Instagramista.

Tästä pääset Marian Eroon Oireista -kurssille.

400 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.