Hyvinvointialan yrittäjä Monna Pursiainen tienaa suuren osan elannostaan SoMesta

Hyvinvointialan yrittäjä Monna Pursiainen aloitti tiensä yrittäjänä vuonna 2012, jolloin hän oli juuri valmistunut Personal Traineriksi. Suurimpia onnistumisen tunteita uralla Monnalla on ollut se, kun asiakkaat ovat luottaneet hänen ammattitaitoonsa niin paljon, että tuntikalenterit ovat täyttyneet ja kysyntää energisen hyvinvoinnin lähetteliäälle on riittänyt. Monnan uralle on mahtunut myös epäonnistumisia.

- Perustin MT Personal Trainingin kesäkuussa 2012. Olin juuri valmistunut personal traineriksi ja halusin perustaa heti oman yrityksen ja toimia sen puitteissa.

Samoihin aikoihin aloin myös kirjoittamaan Monna treenaa -blogia. 

Monnaa inspiroivat ihmiset, ja hän nauttii suunnattomasti kokea toisten onnistumisen tunteita. -Silloin kun tein pt:n hommia täysipäiväisesti, suurin inspiraation lähde oli ihanat asiakkaat ja heidän onnistumisensa. Se ilo minkä heidän silmistään ja olostaan näin ja sain kokea oli parasta.

Sama asia inspiroi Monnaa tätä nykyä SoMe-vaikuttajan työssä. -Parasta palautetta minulle on se, kun saan viestiä lukijoiltani / seuraajiltani, että olen motivoinut heitä pitämään itsestään huolta ja rakastamaan itseään.

Monna kertoo, että mentoreinaan matkansa varrella ovat toimineet hänen puolisonsa sekä äitinsä. -Lisäksi somevaikuttajan työssä minua on auttanut ja opastanut mm. managerini Emmi Lehtomaa, sekä kollegani Johanna Varis. Heille kaikille olen kiitollinen.

Positiivisella energialla ympäröity Monna ei koe, että olisi kokenut mitään yksittäistä takapakkia yrittäjyystiensä varrella: -Mutta alkuaikoina yrittäjän tie oli vähän kivinen. Monta epäonnistunutta yritystä markkinoinnissa jne.. Mutta sitä kautta tuli myös opittua. 

Monna on kokenut myös SoMe-vaikuttajan työn varjopuolen: -ilkeät ja pahansuovat ihmiset, jotka on tahallaan halunneet satuttaa kommenteillaan.Urallaan Monna on päässyt toteuttamaan suurimpia unelmiaan, kuten esimerkiksi luomaan oman treenivaatemalliston Yvetten kanssa. -Ehkä pari sellaista virstanpylvästä omalla yrittäjyyden taipaleella on olllut mm. pt:nä työskennellesäni se, kun jouduin sanomaan ei minun asiakkaiksi haluaville, kun kalenteri oli jo liian täysi. Se kertoi itselleni siitä, että ammattitaitooni luotettiin.


SoMe-vaikuttajana yksi iso virstanpylväs on ollut varmasti oma treenivaatemallisto. Onnistumisen tunteita on tullut myös kasvavista blogin lukijamääristä ja IG:n seuraajamäärän kasvusta. Tekemäni sisältö kiinnostaa ja se kertoo itselleni, että teen jotain oikein. :) 

Monna Pursiainen on SoMe-vaikuttaja, bloggaaja, hyvinvointialan yrittäjä ja äiti. Uusin Monnan aluevaltaus on elokuussa 2019 alkava Energisempi äiti -valmennus.


Tutustu Monnaan blogissa ja Instassa:


Blogi Monna treenaa

IG @monnapursiainen #Monnatreenaa #MonnaPursiainen #FITlehti #Energisempiäiti #Femvalley #Femvalleybusinesslab #inspiroivatnaiset

305 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.