Nonna Heiskanen ja Mari Kosunen suunnittelivat markkinat mullistavan kuukautiskupin

Updated: Jun 16, 2019


Nomai-kuukautiskuppeja tarjoava yritys perustettiin vuoden 2018 kesäkuussa. Sitä ennen Naistentautien- ja synnytyksen erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja dosentti Nonna Heiskanen ja hänen yhtiökumppaninsa, sairaanhoitaja Mari Kosunen suunnittelivat tuotteitaan ja brändiään.- Liikeidea lähti siitä, että huomasimme, että markkinoilta puuttuu kuukautiskuppibrändi, joka pohjautuu vahvaan lääketieteelliseen osaamiseen niin tuotesuunnittelun kuin brändin sisällönkin suhteen. Itse olen naistentautien- ja synnytysten erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja dosentti ja yhtiökumppanini Mari Kosunen on hyvä ystäväni ja koulutukseltaan terveydenhoitaja/sairaanhoitaja.


Liikeidea lähti siitä, että huomasimme, että markkinoilta puuttuu kuukautiskuppibrändi, joka pohjautuu vahvaan lääketieteelliseen osaamiseen niin tuotesuunnittelun kuin brändin sisällönkin suhteen.

-Työssämme inspiroi halu tehdä naisterveyteen liittyvät asiat helposti lähestyttäviksi ja jokapäiväisiksi, normaaleiksi asioiksi sekä halu tehdä naisten elämästä myös kuukautisten aikana huoletonta ja helppoa. Meillä on myös palava into oppia koko ajan uutta! Työssämme inspiroi myös innostuneet, rohkeasti ajattelevat naisyrittäjät ja heidän vahva kannustus ja tuki toisiaan kohtaan!

-Yrityksemme alkutaipaleella olemme saaneet paljon tukea ja apua Lahden Uusyrityskeskus Ladecista sekä yrityskummeiltamme. Olemme löytäneet ympärillemme paljon "ihania, innostuneita ja kannustavia ihmisiä" mm. mainostoimistostamme - se, jos mikä on auttanut ideat lähtemään lentoon! Meihin on alusta saakka uskottu ja olemme saaneet valtavasti kannustusta, mutta myös sopivassa määrin rakentavaa palautetta. Heiskanen kertoo.

Toistaiseksi Heiskasen yritys ei ole ottanut vastaan ulkopuolista rahoitusta.-Markkinoille tulomme on ollut onnistunut loppuun asti suunnitellun tuotteen sekä brändin kanssa - Nomai on saanutkin erinomaista palautetta asiakkailta. Olemme saamassa jakelukanavia auki jo tässä vaiheessa - mikä on upea juttu! Myös ulkomailla on kiinnostusta tuotetta kohtaan; jakelukanavat ovat avautuneet jo muun muassa Unkariin.

Nomai osallistuu I Love me-messuille tulevana syksynä -puhun siellä niin ammattilaisten Beauty-PRO -lavalla kuin Klinikka- päälavallakin - sitä odotan innolla!
Instagram @nomaicup

Facebook @NomaiKuukuppi
#Nomai #Nomaikuukuppi #kuukuppi #kuukautiskuppi #Nonnaheiskanen #inspiroivatnaiset #gynekologi #femvalley #femvalleybusinesslab

547 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.