Sohvi Nyman perusti Suomen ensimmäisen Stylistiakatemian ja lanseeraa nyt stailaussovelluksen

Updated: Jul 9, 2019

Olet ihana! -mobiilisovellus syntyi halusta auttaa naisia shoppailemaan verkossa onnistuneesti. Virtuaalistylisti shoppailee kanssasi ja antaa parhaat tyylivinkit. Sovellus ratkaisee myös verkkoshoppailun suurimman ongelman: eli palautukset ja hutiostokset vähenevät radikaalisti. Sovelluksen Beta-versio on jo ollut testiryhmän käytössä ennen virallista lanseerausta, mikä tapahtuu pian.Kuva: Ihana Elämys Oy

Stylisti-tietokirjailija, sarjayrittäjä Sohvi Nyman perusti ensimmäisen yrityksensä 18-vuotiaana vaatetusalan opiskelijana vuonna 2004. "Minulle oli jo 17-vuotiaana selvää, että isona minusta tulee yrittäjä muoti -ja kauneusalalle."

Sohvi on aina rakastanut kauniita vaatteita, korkokenkiä ja muotia. Hän saa inspiraatiota asiakkaista, muotilehdistä, muotinäytöksistä ja alan vaikuttajista sekä muodin historiasta. "Keskustelut, joita käyn asiakkaideni ja seuraajieni kanssa ovat todella arvokkaita ja inspiroivat minua, siinä, että haluan pelastaa naiset vaatekriiseiltä, maailman tekstiilijätteeltä ja levittää olet ihana! -sanomaa. Muoti ja tyyli kuuluvat kaikille iästä ja koosta riippumatta. Haluan auttaa siinä, että jokainen löytää itsestään sen ihanuuden juuri nyt."

Sohvi Nyman haluaa olla tienraivaaja ja edelläkävijä


Sohvi seuraa alaansa liittyviä uutisia ja vierailee alan tapahtumissa kansainvälisesti; "Haluan kehittää koko ajan itseäni ja viedä tätä alaa eteenpäin. Stylistin ammatti on lapsuuden unelma-ammattini ja olen kiitollinen ja onnellinen, että saan elää unelmaani."

Sohvi ihailee useita stylistejä: Gok Wan, Rachel Zoe, Outi Broux, Trinny ja Susannah ovat inpiroineet Sohvia työssään.

Esikuvakseen Sohvi nimeää henkilön nimeltä Sari; "nainen, jota ihailen suuresti ja olen hänelle ikuisesti kiitollinen kaikesta avusta, mentoroinnista ja sparrauksesta mitä hän on vuokseni tehnyt."

Työuupumisen ja kompastuskivien kautta Ylen Muotiviikkojen Paras Stylisti -palkinnon saajaksi, tietokirjailijaksi, Stylistiakatemian perustajaksi ja mobiilisovelluksen kehittäjäksi


-Pahimmat takapakit olivat juhlapukuliike ja kauneushoitola joitakin vuosia sitten. Mikään niissä ei mennyt putkeen, silloin meni myös luotto ihmisiin hetkellisesti. Onneksi tajusin päästää irti ja kauneushoitolan sain myytyä. Nykyään Sohvi ajattelee takapakkeja oppimiskokemuksina ja enemmän rautaista sarjayrittäjää harmittaisi se, jos ei olisi yrittänyt. Takapakkeja Sohville on tuonut myös uupuminen ja masennus. Kokemusten siivittämänä Sohvi on oppinut tunnistamaan omat rajansa. -Ne olivat opetuksia, joista nousin vahvempana ja viisaampana. Suuria onnistumisia Sohville ovat olleet muun muassa Ylen Muotiviikoilla "Paras Stylisti" -palkinto, Olet ihana! -tyylikirjan julkaisu, Olet ihana! -mobiilisovellus ja upea tiimi, jonka Sohvi on löytänyt yrityksiinsä.

Olet ihana! mobiilisovellus syntyi halusta auttaa naisia shoppailemaan verkossa onnistuneesti.


Virtuaalistylisti shoppailee kanssasi ja antaa parhaat tyylivinkit. Sovellus ratkaisee myös verkkoshoppailun suurimman ongelman: eli palautukset ja hutiostokset vähenevät radikaalisti. Sovellusta on testattu jo testiryhmän kanssa ja pian se julkaistaan kaikkien saatavaksi. -Menemme Olet ihana! appin kanssa myös kansainvälisille markkinoille. Tällä hetkellä teemme englanninkielistä versiota. Olet ihana! appin betatestaajat -ryhmä löytyy Facebooksita, johon voi liittyä mukaan.


Kouluttaudu stylistiksi Sohvin opastuksella


Sohvin uusin aluevaltaus on Suomen Stylistiakatemia. -Avasimme Suomen stylistiakatemian yhdessä Caps Lookin Iinan kanssa. Pitkään oli harmittanut se, että Suomessa ei ole tällä hetkellä kunnon stylistikoulua ja niin paljon tuli kyselyitä miten stylistiksi voi opiskella. Päätimme siis ratkaista asian.

Pitkään oli harmittanut se, että Suomessa ei ole tällä hetkellä kunnon stylistikoulua ja niin paljon tuli kyselyitä miten stylistiksi voi opiskella. Päätimme siis ratkaista asian.

Suomen Stylistiakatemian missiona on kouluttaa Suomen parhaita stylistejä, joilla on intohimo viedä vaatetus- ja muotialaa eteenpäin, tuoda stylistipalvelut lähelle tavallista ihmistä ja kohottaa suomalaisten itsetuntoa. Katso webinaaritallenne miten stylistiksi opiskellaan ja mitä kaikkea stylisti tekee sivuilta www.suomenstylistiakatemia.fi.

Ensimmäinen vuosikurssi aloittaa 1.9.2019. Haku on nyt auki!www.sohvinyman.fi www.suomenstylistiakatemia.fi www.oletihana.com


#Sohvinyman #Suomenstylistiakatemia #oletihana #inspiroivatnaiset #naisyrittäjät #naisyrittajat

356 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.