Elämä johdatti Susanna Hanhinevan Tangoprinsessasta Esteettisten hoitojen ammattilaiseksi

Updated: May 23, 2019

Sairaanhoitaja Susanna Hanhineva on Esteettisten hoitojen - kuten pistoshoitojen rautainen ammattilainen jo neljäntoista vuoden kokemuksella. Intohimolla työhönsä suhtautuva Susanna kouluttautuu jatkuvasti, sekä myös kouluttaa muita alan ammattilaisia. Asiakkaina Susannalla käy kaikenlaisia ihmisiä julkisuudenhenkilöistä bisnesihmisiin, luokanopettajiin ja kotiäiteihin. Susannan asiakaskunta koostuu sekä naisista että miehistä. Susannan vastaanotolle ovat kaikki tervetulleita.Milloin ja miten aloitit oman liiketoimintasi?


- Aloitin injektiohoitojen tekemisen jo liki neljätoista vuotta sitten ja periaatteessa jo silloin aloitin oman liiketoimintani, koska laskutin toiminimeni kautta. Ja elämä johdatti tähän työhön, sen kummempia suunnittelematta. Oma yritys perustettiin vuonna 2015, MFI Finland Oy ja sen liiketoiminta tässä Medical Clinic Luxilla (aputoiminimi) alkoi reilut kaksi vuotta sitten. Yhtiökumppani perusti yrityksen siksi, että haluttiin itse vaikuttaa omaan tekemiseen, niin työaikojen kuin palvelujen tarjonnan suhteen.


Elämä johdatti tähän työhön, sen kummempia suunnittelematta.


Mikä/kuka sinua inspiroi omassa työssäsi?


- Minua on elämäni aikana inspiroinut monikin henkilö. Vanhempani ovat opettaneet kovan työn mallin ja mm Tamara Lund, lauluopettajani on opettanut sitkeyttä. Tällä hetkellä minua inspiroivat yhteistyökumppanini, kaikilla on valtava osaaminen omalta alaltaan ja terve intohimo uutta kohtaan. Tähän joukkoon kuuluvat lääkärimme Anni Seiskari ja ennen kaikkea markkinoinnista vastaava tuhattaituri Kristoffer Ignatius.Onko sinulla ollut omaa mentoria tai muuta esikuvaa joka auttanut eteenpäin? Tai jolle olet kiitollinen?


- Minulla on ollut niitä monta. Kulloinkin yhteistyökumppanini ovat olleet suureksi avuksi, joista monista on tullut läheisiä ystäviä ja monet ovat jääneet matkan varrelle. Kovin kiitollinen olen yhteistyökumppanilleni Marlita Zagrekienelle, johon tutustuin vuosia sitten plasmahoitokoulutuksessa Riikassa; Hän on tukenut liiketoimintaamme monin tavoin ja edelleen luotettava ja arvostettu yhteistyökumppanimme.Liiketoiminnassa terve skeptisyys on paikallaan ja yhtiökumppaneihin tulee luottaa enemmän puolisoonsa, sanookin yrityksemme juristi.Pahin takapakki?


- Alalla on kovin monenlaisia tekijöitä, joiden kanssa luotettavuus on paikoin joutunut koetukselle. Olen avoin ja luottavainen ihminen, tästä oppirahat ovat olleet suuret. Liiketoiminnassa terve skeptisyys on paikallaan ja yhtiökumppaneihin tulee luottaa enemmän puolisoonsa, sanookin yrityksemme juristi.

Suurin onnistuminen?


- Suurin onnistuminen ja kiitoksen aihe elämässä ovat perhe, lapset ja lapsenlapsi. Ystävät, jotka tiukkanakin aikana seisovat rinnallani ja yrityksen osalta kovan työn tuloksena Menestyjät 2018 - Kauppalehden sertifigaatti ja Asiakastiedon Suomen Vahvimmat 2018 - diplomi.


Yrityksen lähitulevaisuuden projektit?


- Tulevista projekteista voisi mainita sen, että suunnittelemme parhaillaan yrityksen 2-vuotisjuhlia, Venetsialaisia, vietetään myöhemmin kesällä ja niihin tulee huomattavia tarjouksia. Lisäksi klinikalle on tulossa mukavia uudistuksia, joista kerromme lähiaikoina lisää...
Susannan yritystä pääset seuraamaan Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

#SusannaHanhineva #Inspiroivatnaiset #Naisyrittäjät #MFIfinland #Medicalcliniclux #Sairaanhoitajat #Pistoshoidot #PistoshoidotHelsinki #PistoshoidotKouvola #PistoshoidotOulu #Tangomarkkinat

476 views0 comments

© 2019 by Femvalley Business Lab.